Stefan cel Mare: Adolescent ranit intr-un microbuz de transport persoane

1

În ziua de 23.02.2016, la ora 11.30, pe DN 11A, în localitatea Stefan cel Mare, s-a produs un accident de circulatie in urmatoarele imprejurari:

În timp ce un bărbat de 35 ani din or. Tg. Ocna, jud. Bacau, conducea un autoturism cu directia de mers Adjud – Onesti, fara sa se asigure, a efectuat viraj stanga pentru a ajunge pe podetul unei locuinte și a intrat in coliziune laterala stanga cu un microbuz de transport persoane care circula pe aceeasi directie de mers, al carui conducator auto un tânăr de 28 ani din comuna Caiuti, jud. Bacau, se angajase in depasirea autoturismului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vatamarea corporala a unui pasager din microbuz în vărstă e 13 ani, care a fost transportat la Spitalul Municipal Onesti, unde a rămas sub observaţie la secţia UPU.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative și li s-au recoltat mostre de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a intocmit dosar penal conform art. 196 C.P. ce urmeaza a fi inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Onesti cu propuneri legale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ