Start de sezon pe circuitul bacauan „Speed Park”

0

Ready Steady Go! Start de sezon pe circuitul bacauan „Speed Park”. Prima competitie este programata chiar la sfârsitul acestei saptamâni: sâmbata, 9 mai, in Bacau are loc etapa a doua a Campionatului National de Autoslalom, competitie care se desfasoara sub egida Federatiei Române de Automobilism Sportiv”.

„Estimam prezenta a aproximativ 20-25 de piloti, in conditiile in care, de anul acesta, Campionatul National de Autoslalom are un nou organizator, in persoana pilotului Claudiu Vasilache”, a declarat managerul „Speed Park”, Eduard Nunu, care ii invita pe toti amatorii de automobilism sâmbata, de la ora 10.00, in tribunele circuitului bacauan: „Etapa va fi comprimata intr-o singura zi, ceea ce va spori spectaculozitatea sa”.

Prefatat de etapa Nationalelor de Autoslalom, calendarul competitional 2015 al circuitului „Speed Park” Bacau va continua in forta, cu disputele campionatului intra-scolar de karting (22-23 mai), cu etapa a doua a CN de karting organizat de FRAS (30-31 mai) si cu runda din cadrul CN de karting al FRK, de pe 4-5 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ