Stanisesti: Soferul microbuzului scolar si-a taiat gâtul intr-o livada

  2

  Un barbat, in vârsta de 47 de ani, din comuna Stanisesti, angajat al primariei din localitate ca sofer pe microbuzul scolar, a fost gasit mort, marti dupa-amiaza, intr-o livada aflata intre localitatile Stanisesti si Craiesti. Acesta isi taiase gâtul cu un cutit.

  La fata locului au ajuns mai mule echipe de politisti si fiind vorba de o moarte suspecta s-a luat decizia transportarii cadavrului la morga pentru efectuarea necopsiei. Legistii au stabilit dupa autopsie ca nu sunt suspiciuni si ca a fost vorba despre o sinucidere. Nimeni dintre cunoscutii victimei nu-si explica ce l-a impins catre moarte.

  „El plecase pe traseu si a fost gasit mort intr-o livada. Nu stim sa fi avut probleme si nici nu parea abatut. Chiar recent, in urma cu câteva saptamâni – o luna, i s-a facut medicina muncii, a fost testat si era bine, era apt”, ne-a declarat Bogdan Popa, primarul comunei Stanisesti. Barbatul era angajat ca sofer pe microbuzul elevilor din anul 2005.

  Cazul a ajuns si in atentia celor de la Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Bacau pentru ca s-ar fi intâmplat in timpul serviciului. „S-a luat legatura cu scoala din localitate si ni s-a confirmat ca a avut loc evenimentul respectiv. Urmeaza sa ni se transmita o informare scrisa si sa demaram procedurile legale pentru a se stabili daca a fost sau nu accident de munca”, a declarat Dan Buftea, purtator de cuvânt la ITM Bacau.

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ