Sorin Ailenei a fost numit subprefect cu delegatie

1

Sorin Ailenei, manager public la Institutia Prefectului a fost instalat joi in functia de subprefect. Va indeplini functia cu delegatie, temporar.

In primavara acestui an, postul de subprefect a devenit vacant prin demisia fostului subprefect Toma Constantin, care a devenit intre timp primarul Darmanestiului. Noul subprefect a depus juramântul in fata sefilor de institutii.

„Vreau sa va asigur de deschiderea mea. Cariera mea administrativa a inceput in aceasta institutie unde am acumulat experienta având tangenta cu toate activitatile institutiei”, a declarat oficialul, dupa care le-a spus colegilor „Nu ati pierdut un coleg, ci ati câstigat un subprefect”.

Prefectul Ioan Ghica a declarat ca „in acest moment, echipa administrativa a judetului este completa cu numirea subprefectului si am incheiat constituirile si avem si un Consiliu Judetean validat.”

Sorin Ailenei are 36 de ani, este casatorit si are un copil. S-a angajat in Institutia Prefectului in 2008.

El este este doctor în teologie al Universităţii din Iaşi, deţine un masterat în psihopedagogie şi altul în teologie, a urmat stagii de studii în Belgia şi Scoţia.

Este autorul cartii „Ocultismul, faţa întunecată a monedei”, publicată de Editura „Studion”, Bacău, 2014.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ