Solont: Accident cu doi raniti

0

La data de 30.07.2015, ora 09:55, lucrătorii Postului de Poliţie Solonţ s-au sesizat din oficiu despre faptul că pe DJ-117 – A pe raza satului Solonţ, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu rănirea uşoară a două persoane.

Echipa operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Moineşti deplasată la fața locului şi lucrătorii Postului de Poliţie Solonţ în urma cercetărilor efectuate, au constatat următoarele:

Un bărbat de 46 ani, din com. Solonţ, jud. Bacău, în timp ce conducea autoturismul, pe DJ-117- A pe direcţia de deplasare Solonţ – Ardeoani, într-o curbă la dreapta, datorită neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare intrînd în coliziune cu un copac aflat în afara părţii carosabile.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto şi a soţiei sale, pasager pe locul din dreapta faţă, care au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul Municipal de Urgenţă Moineşti.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei după ce anterior a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

LĂSAȚI UN MESAJ