Soferul care a provocat accidentul mortal de la Moinesti a fost arestat

0

Procurorii de la Parchetul de pe lânga Judecatoria Moinesti au contestat decizia judecatorilor de la Judecatoria Moinesti, care au respins cererea de arestare preventiva si l-au plasat in arest la domiciliu pe soferul care a provocat accidentul mortal de la Moinesti, din data de 26 septembrie.

Contestatia s-a judecat la Tribunalul Bacau iar magistratii de aici au dispus arestarea preventiva a barbatului de 51 de ani, din Zemes, pentru 25 de zile. Acesta este acuzat de infractiunile de ucidere din culpa si conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului.

Reamintim ca in ziua de 26 septembrie, suspectul, in timp ce conducea autoturismul pe strada Livezilor din Moinesti, pe fondul consumului de alcool si a vitezei excesive a intrat in partea din spate a unei masini, condusa de o tânara, asistenta medicala la Spitalul Judetean Bacau, pe care a proiectat-o intr-un stâlp de pe marginea drumului.

In urma impactului, soferita a decedat. Verificarile ulterioare au stabilit ca barbatul avea o alcoolemie de 2,35 gr la mie.

LĂSAȚI UN MESAJ