Si jandarmii se pregatesc pentru 1 Decembrie

0

Ziua de 1 decembrie reprezintă, pentru toţi românii, un moment aniversar, o sărbătoare a noastră, a tuturor dar şi un prilej de aducere aminte a Marii Uniri din anul 1918, etapă de mare însemnătate în dezvoltarea istorică a poporului român .

În ziua de 1 decembrie 2015 efectivele Grupării de Jandarmi Mobile „Alexandru cel Bun” Bacău vor participa la ceremonialul militar şi religios care se va desfăşura la Cimitirul Eroilor şi Întregirii Neamului începând cu ora 10.00 precum şi la parada militară organizată în Piaţa Tricolorului din municipiul Bacău, cu ocazia sărbătoririi Zilei Naţionale a României, începând cu ora 12.00 .
La această manifestare vor fi rostite alocuţiuni de către invitaţi, va avea loc un spectacol cultural-artistic precum şi defilarea subunităţilor militare participante.

Premergător şi pe timpul desfăşurării acestui eveniment public, măsurile specifice de ordine şi securitate publică vor fi asigurate de Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, în sistem integrat, în cooperare cu instituţiile cu atribuţii în domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ