Seful Inspectoratului de Politie Botosani, implicat intr-un accident rutier in Bacau

0

Marti seara, la iesirea din comuna Nicolae Balcescu, in apropiere de Metro, pe DN-2, a avut loc un accident de circulatie in care au fost implicate un autoturism de lux, inmatriculat in Botosani, si o autoutilitara, cu numere de Neamt.

Cele doua masini aveau aceeasi directie de mers iar coliziunea s-a produs dupa ce „conducatorul autoutilitarei nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga. In urma impactului nu s-au inregistrat victime ci doar pagube materiale”, a declarat insp. pr. Narcisa Butnaru, purtator de cuvânt la Inspectoratul de Politie Judetean Bacau.

Dupa coliziune, autoutilitara s-a rasturnat.

In autoturismul de Botosani se aflau seful Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Botosani, cms. sef Mihai Bunduc si soferul acestuia.

„Niciunul dintre cadrele IPJ Botosani nu a suferit vatamari corporale, iar evenimentul a fost solutionat pe cale amiabila prin societatea de asigurari”, a declarat cms. Daniela Gheorghiescu, purtator de cuvânt la IPJ Botosani.

Autoturismul sefului de politie era unul de serviciu, ofiterul se afla in misiune si se indrepta catre Bucuresti. Dupa accident a fost insa nevoit sa se intoarca la Botosani.

LĂSAȚI UN MESAJ