Sedinta extraordinara a Consiliului Local Bacau

0

Consiliul Local Bacau se intruneste vineri, 8 iulie, de la ora 13.30, in prima sedinta extraordinara de la constituirea sa. Pe ordinea de zi se afla cinci puncte, dintre care primul este, probabil, cel mai asteptat: aprobarea listei finale a proiectelor care vor primi finantari nerambursabile de la bugetul local pentru activitati nonprofit de interes general, in baza Legii 350.

Alocarea banilor a fost subiectul mai multor sedinte ale fostului for legislativ local, dar proiectul a tot fost amânat din diferite motive. Banii sunt destinati finantarii unor proiecte sportive, religioase, culturale, de tineret sau sociale.

Al doilea proiect vizeaza participarea municipiului Bacau, in calitate de partener, la editia a XVII-a a Festivalului de teatru pentru tineret „Ingenious Drama Festival”, din perioada 10-19 iulie. Un alt proiect este asocierea municipalitatii la organizarea Campionatelor nationale de sarituri in apa pentru juniori, din perioada 8-10, respectiv 29-31 iulie.

De asemenea, consilierilor locali le vor fi prezentate rapoarte de control ale Curtii de Conturi, precum si o informare privind Festivalul International „Theaterstock”. Sedinta va avea loc la Centrul de Afaceri si Expozitii. (O.P.)

LĂSAȚI UN MESAJ