Actualitate

Se deschide pârtia din Slanic Moldova

Autor: | 21/01/2016 3
partia Nemira 2

Vineri, 22 ianuarie, la ora 12, se deschide sezonul de schi in statiunea Slanic Moldova.

“Conditiile de schiat sunt satisfacatoare, stratul de zapada artificiala fiind de maximum 15 cm. Conform procedurilor, au fost verificate toate instalatiile si utilajele din dotare, sunt folosite cele trei tunuri la capacitate maxima, s-a batatorit zapada, astfel încât pârtia sa se poata încadra în parametrii normali pentru schiat. La partea superioara a pârtiei au fost facute delimitari cu sisteme de siguranta pentru a putea fi utilizata zona acoperita cu zapada”, arata Romil Botezatu, directorul Serviciului de Promovare a Turismului din cadrul Consiliului Judetean Bacau.

Administratorii pârtiei ii roaga pe schiori sa respecte regulile de conduita si recomandarile echipelor Salvamont si ale Jandarmeriei Montane.

Pârtia “Nemira”, lunga de 1.414 m si lata de 38 de m, este prevazuta cu telescaun, instalatie de înzapezire artificiala si sistem de iluminat nocturn.

Este o pârtie usoara, având o diferenta de nivel de 240 de metri, si este deosebit de atractiva pentru schiorii amatori.


3 Comentarii la “Se deschide pârtia din Slanic Moldova”

  1. Cerasela
    22/01/2016 at 6:55 AM #

    Este ceva amenajat si pentru saniute?

  2. Mihai
    22/01/2016 at 10:08 AM #

    Unde gasim pe net un site cu mai multe informatii despre partie?

Comenteaza


Va rugam sa consultati Standardele comunitatii!EDITIA .PDF

.


Pentru a avea acces la editia PDF a ziarului Desteptarea, inclusiv la paginile de anunturi de mica publicitate, dati click aici.
Abonamentul costa 5 euro/luna


. pagina1