Se cere sens unic pe strada Valea Alba

0

Strada Valea Alba din cartierul Bistrita Lac a devenit neincapatoare pentru riverani, dar si pentru cei care tranziteaza zona. Pentru ca soferii parcheaza pe ambele sensuri de mers, soseaua s-a ingustat intr-atât incât pe mijlocul ei poate trece doar câte o masina.

Atunci când intâmplarea face sa se intersecteze doua masini, apar neintelegerile in trafic, injuriile si se face uz de claxoane. Unul dintre soferi este nevoit fie sa dea inapoi, fie sa gaseasca un loc de refugiu, pentru a-i face loc celuilalt.

Ca sa scape de aglomeratie, locuitorii din zona si conducerea Asociatiei de proprietari nr. 106 au venit cu propunerea ca in zona sa fie introduse restrictii de circulatie. Noile reglementari s-ar impune pe strazile Livezilor si Valea Alba.

„Noi am intocmit un proiect in acest sens si urmeaza sa-l supunem atentiei politistilor de la Circulatie. Daca va fi aprobata propunerea noastra, traficul rutier se va decongestiona, iar numarul locurilor de parcare va creste”, declara Dorel Trofin, presedintele Asociatiei de proprietari nr. 106 Bacau.

LĂSAȚI UN MESAJ