Scorteni: Patru investitii pe final de mandat

  2

  Pe ultima suta de metri a acestui mandat, edilul din Scorteni, Mircea Ambarus, are in plan multe investitii, unele aflate in lucru, altele doar in documente.

  “Baza sportiva de tip II este realizata 70 la suta. Valoarea proiectului este de 680.000 de lei noi, din care am cheltuit 410.000. Noi asteptam bani, nu stiu daca vom primi”, a declarat Mircea Ambarus. Baza sportiva va avea un teren cu o suprafata de 500 mp si o cladire care va gazdui o sala de sport, un vestiar, doua grupuri sanitare si, fireste, o centrala termica.

  “Obiectivul e finantat 60 la suta de Guvern si 40 la suta de Consiliul Local. Incetul cu incetul, il vom finaliza”, spune primarul, optimist. Mai are in vizor doua camine culturale: cel din Grigoreni va fi reabilitat cu bani obtinuti din fondurile pentru “investitii rurale”, iar cel din Floresti, construit de la zero, din bugetul local si cel national. Cea mai importanta investitie se va derula, insa, prin Programul Operational Structural de Mediu: aductiune cu apa potabila in valoare de 43 de milioane de lei.

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ