Scorteni: Ajutor de la Primarie, pentru Andreea!

Autor: | 03/02/2016 Sectiunea Actualitate 0
caz social Scorteni primar Mircea Ambarus

Familia Andreei Gabriela Neacsu, o fetita de numai 8 ani, care sufera de o malformatie grava, a fost ajutata si de Primaria comunei Scorteni, unde locuieste. Singurul venit al familiei este salariul tatalui si indemnizatia de crestere a copilului (un baietel de 2 ani, fratiorul Andreei), care se termina luna aceasta.

Aproape toti banii se duc pe interventiile medicale pe care le are de facut micuta Andreea. Fetita s-a nascut cu boala Cheilo – palatoschizis, in termeni populari o combinatie intre gura de iepure si gura de lup. Dincolo de problemele de ordin estetic, aceasta anomalie afecteaza serios functionalitatea organismului.

Are defecte si in vorbire, are dificultati când manânca. De la nastere, fetita a suferit mai multe interventii chirurgicale, iar lunar merge la o clinica privata din Iasi pentru controale si tratament, unde a gasit aparatura necesara pentru mulaje si radiografii 3D. Luna aceasta, Andreea trebuie sa suporte o noua interventie chirurgicala, in doua etape, cu grefa de os pentru reparatia gingiei, si apoi montarea de o proteza pentru corectia danturii. Bani pe care familia nu-i are. Andreea mai are mare nevoie si de un specialist logoped, pentru corectarea problemelor de vorbire si exprimare.

Donatii se pot face in contul bancar RO64CECEC001946261111711 deschis la CEC Bank, titular, mama fetitei, Neacsu Simona Andreea.

„Stim de cazul acestei familii si am promis ca o ajutam atunci când am mai vorbit si ati mai scris de cazul ei, pe 24 ianuarie, in acest an. Asa ca in sedinta de ieri, 3 februarie, Consiliul Local a aprobat un ajutor de 3.000 de lei pentru acest copil. Pe aceasta cale, tin sa le multumesc consilierilor locali ca au fost de acord cu propunerea mea de a fi alaturi de aceasta familie.”
Mircea Ambarus, primarul comunei Scorteni (foto)


Desteptarea.ro

Comenteaza


Va rugam sa consultati Standardele comunitatii!Prima pagina

pagina1
Pentru a avea acces la editia PDF a ziarului Desteptarea, inclusiv la paginile de anunturi de mica publicitate, dati click aici.
Abonamentul costa 5 euro/luna