Scorteni: accident cu doi raniti

0

În dimineața zilei de 25.09.2015, serviciul rutier a fost sesizată despre faptul că pe DN 2 G în localitatea Stejaru, com.Scorţeni s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime omeneşti.

La faţă locului s-a deplasat un echipaj rutier, care a stabilit că, un bărbat de 52 ani din Comăneşti, în timp ce conducea o autoutilitară pe direcţia Moineşti – Bacău, în interiorul localităţii Stejaru, într-o curbă deosebit de periculoasă la stanga, pe carosabil umed, a pierdut controlul volanului, a părăsit sensul de mers ieşind în decor și a distrus două garduri a două imobile şi o anexă a unei locuinţe.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a unui tânăr de 25 ani, pasager în autoutilitară, care au fost transportaţi cu ambulanţa la Spitalul municipal de Urgenţă Moineşti pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ şi i s-a recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal efectuându-se cercetări sub aspectul săvărşirii infracţiunilor prevazută. şi ped. de art.196 şi 235 din C.P. urmând a se propune soluţie procedurală prin Parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ