Schimb de experienta la „Crai Nou”

0

Vineri, 17 iunie, la Gradinita „Crai Nou”Bacau a avut loc un schimb de experienta cu Gradinita Nr. 3 Focsani pe tema interculturalitatii si a tolerantei. Evenimentul a avut drept scop promovarea imaginii celor doua institutii, a muncii în echipa, socializarea si responsabilizarea copiilor, schimb de bune practici între cadrele didactice.

În ritm de dans, prescolarii bacauani au fost mesageri ai diferitelor popoare – român, grec, rus, japonez, turc si spaniol –, dar si gâze vesele printre flori, încântând parintii si cadrele didactice partenere, coordonatori fiindu-le prof. Petronela-Livia Palade, educ. Rogojinaru Ariadna-Elena, prof. Alina-Tereza Vornicu. De cealalta parte, piticii din Focsani, coordonati de prof. Maria Chiper, au prezentat un colaj de cântece si poezii adecvate vârstei.

Activitatea, încheiata cu o frumoasa hora a prieteniei, face parte din Proiectul educational „Cooperare si încurajare prin actul educational” (coordonatori prof. Florea Mihaela, Isop Carmen, Rogojinaru Ariadna) si a marcat frumoasa colaborare dintre cele doua institutii scolare.

LĂSAȚI UN MESAJ