Sarbatoare cu biruinta, ostatici si instalatii

0

Centrul de Cultura „George Apostu” organizeaza joi, 23 aprilie, cea de a XX-a editie a programului ZIUA CENTRULUI DE CULTURA APOSTU, eveniment prilejuit, an de an, de praznuirea Sfântului Mare Mucenic Gheorghe-Purtatorul de biruinta.

Manifestarile culturale vor debuta în spatiul Muzeului de Arta Contemporana, începând cu ora 17.00, cu un recital de pian sustinut de Anca Paduraru, cu lucrari de Claude Debussy. Expozitia – „pictura-obiect-instalatie” a artistului plastic Mihai Chiuaru va fi prezentata de prof.univ.dr. Petru Bejan, de la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, iar albumul de arta ce însoteste expozitia lui Mihai Chiuaru este lasat in seama poetului Val Manescu.

Evenimentul va continua cu Spectacolul Cartii: Ion Fercu – Ostaticul Umbrariei. Vor face vorbire despre carte si autor prof. dr. Gheorghe Iorga, prof. univ. dr. Stefan Munteanu, prof. Petre Isachi, criticul Carmen Mihalache. Întregul eveniment va fi moderat de Gheorghe Geo Popa, directorul Centrului de Cultura si face parte din manifestarile culturale organizate sub genericul „Centrul Apostu – 25 de ani de la înfiintare”.

LĂSAȚI UN MESAJ