Santajist retinut de politisti, plasat sub control judiciar

0

Un băcăuan de 27 de ani, bănuit că sub amenințare ar fi obținut, de la un bărbat, diferite sume de bani în schimbul siguranței fiului său aflat în penitenciar, a fost depistat și reținut de polițiști

Polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale – IPJ Bacău au depistat un tânăr de 27 de ani, din Bacău, bănuit de complicitate la șantaj.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că cel în cauză, la solicitarea a trei persoane aflate într-o unitate de detenție, în luna martie a.c., în repetate rânduri a exercitat acte de amenințare verbală asupra unui bărbat din Bacău și a familiei acestuia, pentru a plăti diferite sume de bani, în schimbul siguranței fiului său aflat în același penitenciar.

Față de tânărul de 27 de ani s-a luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, iar ulterior a fost prezentat, cu propunere de arestare preventivă, Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, care a dispus instituirea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Activitățile desfășurate în acest caz au beneficiat de sprijinul de specialitate al S.R.I – Direcția Județeană de Informații Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ