News Alert

DUMITRU SECHELARIU, PRIMAR AL BACAULUI IN PERIOADA 1996-2004, A FOST CONDUS PE ULTIMUL DRUM. MII DE OAMENII AU TINUT SA ISI IA ADIO DE LA CEL CARE A IUBIT MAI MULT DECÂT ORICE BACAUANII SI ORASUL IN CARE S-A NASCUT! CORTEGIUL FUNERAR FORMAT DINTR-UN NUMAR IMPRESIONANT DE MASINI A PLECAT DE LA ACADEMIA DE TENIS EMD. DE-A LUNGUL DRUMULUI SPRE CIMITIR, MII DE OAMENI L-AU APLAUDAT SI AU VARSAT LACRIMI PENTRU OMUL SECHELARIU. CORTEGIUL S-A OPRIT IN FATA PRIMARIEI, LOCUL UNDE DUMITRU SECHELARIU SI-A DESFASURAT ACTIVITATEA TIMP DE 8 ANI. S-A TINUT UN MOMENT DE RECULEGERE SI, IN APLAUZE, MASINA FUNERARA SI MULTIMEA S-AU INDREPTAT CATRE CIMITIRUL CENTRAL PENTRU CEREMONIA DE INHUMARE

Autor: | 16/02/2013 5

Dumitru Sechelariu a incetat din viata

 


5 Comentarii la “DUMITRU SECHELARIU, PRIMAR AL BACAULUI IN PERIOADA 1996-2004, A FOST CONDUS PE ULTIMUL DRUM. MII DE OAMENII AU TINUT SA ISI IA ADIO DE LA CEL CARE A IUBIT MAI MULT DECÂT ORICE BACAUANII SI ORASUL IN CARE S-A NASCUT! CORTEGIUL FUNERAR FORMAT DINTR-UN NUMAR IMPRESIONANT DE MASINI A PLECAT DE LA ACADEMIA DE TENIS EMD. DE-A LUNGUL DRUMULUI SPRE CIMITIR, MII DE OAMENI L-AU APLAUDAT SI AU VARSAT LACRIMI PENTRU OMUL SECHELARIU. CORTEGIUL S-A OPRIT IN FATA PRIMARIEI, LOCUL UNDE DUMITRU SECHELARIU SI-A DESFASURAT ACTIVITATEA TIMP DE 8 ANI. S-A TINUT UN MOMENT DE RECULEGERE SI, IN APLAUZE, MASINA FUNERARA SI MULTIMEA S-AU INDREPTAT CATRE CIMITIRUL CENTRAL PENTRU CEREMONIA DE INHUMARE”

 1. Lucian
  16/02/2013 at 11:09 AM #

  Dumnezeu sa-l odihneasca…

 2. olaru gabriel
  16/02/2013 at 11:44 AM #

  Dumnezeu sa-l odihneasca,condoleanze familiei Pacat ca tot ce a realizat domnul Sechelariu,actualul primar a stricat sa ne amintim cum era bacaul acum cativa ani in urma din punct de vedere economic al infrastructurii,al curateniei.

 3. Vlad MARIN
  17/02/2013 at 4:19 PM #

  Pentru morti numai de bine. Pacat ca s-a stins din viata. A fost un om mare si o inima pe masura. Dumnezeu sa-l ierte si sa-l aiba in pace!

 4. mioara
  19/02/2013 at 1:01 PM #

  Dumitru Sechelariu,a schimbat Bacaul…l-am apreciat si stimat.Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.

  • mioara
   19/02/2013 at 1:11 PM #

   DAAA….s-a nascut frumos…a trait frumos….nu stiu cum a murit,dar uitati ce zi minunata!!!cu siguranta v-a fi inmormantat frumos..
   CINSTE LUI !

Comenteaza


Va rugam sa consultati Standardele comunitatii!EDITIA .PDF

.


Pentru a avea acces la editia PDF a ziarului Desteptarea, inclusiv la paginile de anunturi de mica publicitate, dati click aici.
Abonamentul costa 5 euro/luna


. pagina1