DUMITRU SECHELARIU, PRIMAR AL BACAULUI IN PERIOADA 1996-2004, A FOST CONDUS PE ULTIMUL DRUM. MII DE OAMENII AU TINUT SA ISI IA ADIO DE LA CEL CARE A IUBIT MAI MULT DECÂT ORICE BACAUANII SI ORASUL IN CARE S-A NASCUT! CORTEGIUL FUNERAR FORMAT DINTR-UN NUMAR IMPRESIONANT DE MASINI A PLECAT DE LA ACADEMIA DE TENIS EMD. DE-A LUNGUL DRUMULUI SPRE CIMITIR, MII DE OAMENI L-AU APLAUDAT SI AU VARSAT LACRIMI PENTRU OMUL SECHELARIU. CORTEGIUL S-A OPRIT IN FATA PRIMARIEI, LOCUL UNDE DUMITRU SECHELARIU SI-A DESFASURAT ACTIVITATEA TIMP DE 8 ANI. S-A TINUT UN MOMENT DE RECULEGERE SI, IN APLAUZE, MASINA FUNERARA SI MULTIMEA S-AU INDREPTAT CATRE CIMITIRUL CENTRAL PENTRU CEREMONIA DE INHUMARE

  5

  Dumitru Sechelariu a incetat din viata

   


  Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

  5 COMENTARII

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca,condoleanze familiei Pacat ca tot ce a realizat domnul Sechelariu,actualul primar a stricat sa ne amintim cum era bacaul acum cativa ani in urma din punct de vedere economic al infrastructurii,al curateniei.

  LĂSAȚI UN MESAJ