Sah: „Nord-Est” Bacau, la Cupa României

0

Weekendul trecut, Bucurestiul a gazduit Cupa României la sah rapid pe echipe. Concursul organizat de FR Sah in colaborare cu Rin Grand Hotel a reunit la start 32 de echipe la masculin si 5 la feminin. Clubul Sportiv Regional de Sah „Nord-Est” din Bacau a participat cu un lot de noua sportivi: Pavel Andronache, Bogdan Constantin Craciun, Viorel-Stelica Dumitruc, Eugen Durac, Silviu Ifrim, Corneliu Iorga, Ionut Flavius Lazar, Costica Lupusoru si Gheorghe Turcan.

Acestia au fost impartiti in doua echipe, alcatuite din patru, respectiv cinci membri, in conditiile in care regulamentul prevede ca o echipa sa fie alcatuita din minimum patru jucatori, dintre care unul sa fie minor. S-a jucat in sistem elvetian, 9 runde, sah rapid, echipele bacauane clasându-se pe locurile 18 si 21, cu 9, respectiv 8 puncte din 18 posibile.

Cele mai bune rezultate au fost obtinute de Ionut Flavius Lazar (sase victorii) si Constantin-Bogdan Craciun (patru victorii si doua remize). Trofeul a fost câstigat de Clubul de Sah al Municipiului Baia Mare, cu 16 puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ