S-a schimbat comanda Batalionului 635 Aparare Antiaeriana “Precista”

  1
  Col. Romeo Cristea a trecut in rezerva/Foto: Rares Nicorici

  – colonelul Romeo Cristea, fostul comandant al Batalionului 635 Aparare Antiaeriana “Precista” si-a incheiat cariera de militar prin iesirea la pensie – pâna la noi ordine, comanda unitatii este asigurata de lt.col. Florin Stafi, loctiitorul comandantului

  Sfârsitul lunii martie a fost marcat la Batalionul 635 Aparare Antiaeriana “Precista” prin iesirea la pensie a col. Romeo Cristea, care a avut comanda unitatii. Pentru a marca asa cum se cuvine aceste moment emotionant, colegii de la Antiaeriana au organizat un ceremonial militar prilejuit de predarea-primirea comenzii unitatii si de trecere in rezerva a colonelului Romeo Cristea. Activitatea a debutat cu acordarea onorului comandantului brigazii, general de brigada dr. Nicolae Tonu, salutul Drapelului de Lupta, trecerea in revista a garzii de onoare, salutul formatiei si intonarea Imnului National al României.

  “Comandantul brigazii a dat citire ordinului de trecere in rezerva a domnului colonel si au fost prezentate mesajele ministrului Apararii Nationale si comandantului Brigazii 15 Mecanizata “Podu Inalt”. De asemenea, a fost prezentata activitatea desfasurata de-a lungul carierei militare de colonelul Romeo Cristea”, a declarat mr. Catalin Pintilie, ofiter de relatii publice la Batalionul 635 Aparare Antiaeriana “Precista”

  Pâna la numirea viitorului comandant, lt.col. Florin Stafi va asigura comanda unitatii. Col. Romeo Cristea a fost comandantul Batalionului 635 Aparare Antiaeriana “Precista” din luna septembrie 2013.

  1 COMENTARIU

  1. Romica bine ai venit printre noi, noi am plecat mai devreme dintre voi…dar am fost o familie mare…. mare de tot….familia artileristilor….cand mi-aminntesc la cate trageri de lupta am participat, in cate poligoane am fost, la suprafata apei, la munte…etc…la fortarea dunarii la Bordusani…sa stii ca eram o forta de care se temeau eventualii ….inamici…acum inca suntem o forta …nu chiar de neglijat…inca sunt in masura sa comand o piesa de art.(chiar si ea nomada)… daca nu chiar un Dn.. poate chiar mai mult…cu multa stima Romica….ai fost si vei ramane un baiat formidabil….respect….

  LĂSAȚI UN MESAJ