S-a dat startul înscrierilor la cea de-a sasea ediție a competiției Bacău Streetball Challenge

0

Evenimentul va avea loc în perioada 16-17 Iulie, in centrul Bacaului, in fata Hotelului Decebal.

La fel ca în anii precedenți, înscrierile se vor face online, pe site-ul competiției, completând formularul dedicat pe www.streetballchallenge.ro

Inscrierile se inchid Joi, 14 Iulie ora 13.00.

Organizatia STEP Romania alaturi de partenerii săi pregatesc o editie mai spectaculoasa decat cele precedente, cu multe premii pentru spectatori, surprize, muzica si cateva noutati demne de luat in seama. Programul editiei a 6 a BSC include demonstratii de freestyle si slamdunk cu invitati speciali, sesiuni de breakdance si beatbox si muzica foarte buna atat in timpul turneului cat si la petrecerea de dupa.

O noutate in acest an va fi proba de Slam Dunk, unde vor concura unii din cei mai buni dunk-eri din lume pentru premiul de 1000 euro.

Concurenti confirmati pentru proba de dunk sunt Joel Henry – UK ; Brian Butler – Germania ; Damian „Hadzbe” Harsze – Polonia ; Arek „Aro” Przybylski – Polonia; Gratian Pintea – Romania.

De asemenea, duminica trupa Motivation va sustine o demonstratie de baschet in fotoliu rulant.

La fel ca în anii precedenți, câștigătoarea BSC va reprezenta România la concursul internațional de streetball de la Praga; Prague International Streetball, plus premiul de 1000 euro.

Vă așteptăm cu interes pe 16-7 Iulie in centrul orasului Bacau, la unul din cele mai importante evenimente de profil din tară!

LĂSAȚI UN MESAJ