Rezumat video: SC Bacau – Stiinta Miroslava 2-2

3

Al doilea rezultat de egalitate consecutiv si pentru Sport Club.

Cu precizarea ca bacauanii nu au mai câstigat din etapa a doua.

Si ca, in ultima vreme, nu pierd doar puncte.

Fara Dediu si Dobârceanu (plecati de la echipa), fara Gheorghiu (suspendat), fara Boghian (invoit), dar si fara salarii (se merge exclusiv pe prime de joc), gruparea antrenata de Ghita Chitic (inlocuitorul lui Gica Penoff) s-a zbatut pentru a scoate o remiza sâmbata, pe „Letea”, contra Stiintei Miroslava.

Aflata in dezavantaj la pauza cu scorul de 2-0 (Tacutanu ’34 si Agrigoroae ’44), Sport Club are meritul ca nu a depus armele, revenind prin „dubla” lui Sascau (’50 si ’68).

Viitorul nu suna insa deloc bine.

SC Bacau: Miron- Cl. Filip, Neagu, Dima, Ichim, Tataru- Antim, Intuneric, Sascau, Flenchea- B. Lupu. Au mai jucat: Ciubotaru, Keesey si Diaconu.

3 COMENTARII

  1. Daca au lipsit: Gheorghiu, Lozneanu,Dobarceanu, Dediu, Boghian, Vl. Pavel (Haisan, in conditiile in care Miron nu prea a mai avut meciuri in picioare), se poate intelege egalul. Meciul de Cupa a tras 2 puncte care aduceau Bacaul pe locul 5…

  2. Se merge spre o (re)transformare in Gauss Racaciuni, privind componenta si valoarea… Dar cu Lozneanu, Gheorghiu, Boghian, Vl. Pavel (jucatori mai tineri decat Dediu si Dobarceanu, cu 34, respectiv 33 de ani) echipa va juca altfel. Mai ales, dupa ce cei tineri se vor da dupa cei cu experienta… S-a cunoscut si lipsa lui Penoff.

LĂSAȚI UN MESAJ