Reprezentanții elevilor băcăuani se vor întruni

4

Consiliul Județean al Elevilor Bacău organizează în perioada 7-8 ianuarie 2016 Adunarea Generală Extraordinară a Consiliului Județean al Elevilor Bacău.

Atelierele și trainingurile, cât și sesiunile de team-building se vor desfășura la Colegiul Național de Telecomunicații “Nicolae Vasilescu Karpen”.

La acest proiect vor fi prezenți membrii Biroului Executiv al Consiliului Județean al Elevilor, președinții și o parte din membrii Biroului Executiv al Consiliilor Școlare ale Elevilor.

După sesiunele de team-building și intercunoaștere ținute de către Asociația Generației de Azi și Asociația “Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă”, reprezentanții elevilor vor înțelege mai bine ce înseamnă Consiliul Elevilor, cum trebuie să își reprezinte cu succes colegii ce i-au ales și nu în ultimul rând, vor face planul de acțiune pentru anul 2016.

Consiliul Județean al Elevilor Bacău mulțumește sponsorilor Grafit Invest și Asociația “Inițiative pentru o Comunitate Responsabilă” pentru spijinul dat în organizarea Adunării Generale.

4 COMENTARII

    • Aceasta Adunare Generala nu se va desfășura la fel ca cele ordinare. Va cuprinde si o serie de training-uri susținute de acele asociatii si vom realiza planul de acțiune pe 2016. Aceste informații erau existente mai sus!

LĂSAȚI UN MESAJ