Razboiul de la Universitatea „G.Bacovia” continua

2

Dupa ce a fost lansata ideea de dizolvare a acestei institutii de invatamânt superior din Bacau, infiintata in 1992, razboiul din Universitatea „George Bacovia” (UGB) continua.

Pe mailul redactiei Desteptarea am primit doua scrisori – una semnata de fondatorii UGB si una de catre cadrele didactice UGB – pe care le publicam ca atare.

 Razboiul de la Universitatea „G.Bacovia” continua

 Razboiul de la Universitatea „G.Bacovia” continua

2 COMENTARII

 1. Eu am facut facultatea de co ntabilitate si informatica de gestiuneG Bacovia in 98-2001. In sali de clasa la Liceul de contructii 5 – ( anghel saligny ).
  Asta era cativa ani dupa ce absolvise raposatul Sechelariu, Hrebenciuc- azi la inchisoare – ne dadea lectii de economie capitalista , iar Bontas era la inceputurile catedrei de economie…

  Invatam in clase inchiriate la liceul 5, taxele cresteau de la an la an, ca sa sustinem constructia sediului de la stadion ( pe care n-am apucat sa-l vedem terminat )

  Profesorii incercau sa ne invete economia capitalista, varianta pe fast-forward. Dupa absolvire am plecat in strainatate si acolo am invatat ce inseamna economia capitalista : varianta viata-bate-filmul..

  ps: datorita locatiei, cand veneam in vacante si treceam pe langa facultatea de la stadion, vedeam tot felul de inchipuiti care se credeau buricul pamantului pt ca au o diploma cu nume fancy, sau o masina cu vopsea mai noua…

  pacat…pt ca la ‘ big four ‘ inca nu s-a auzit de persoane absolvente de Bacovia care sa depaseasca internship-ul..

LĂSAȚI UN MESAJ