Qwan Ki Do/ CE copii si juniori: BAO, in topul european

0

Clubul de Qwan Ki Do BAO Bacau a dat lovitura la Campionatul European rezervat copiilor si juniorilor, desfasurat recent, la Verona, acolo unde s-a clasat pe locul intâi in ierarhia cluburilor, cu un total de 20 de medalii. La Europenele din Italia, gruparea bacauana a participat cu 30 de sportivi antrenati de Vali Diumea si Iuliana Dobrin.

Reusita acestora este cu atât mai notabila, cu cât competitia din orasul Julietei a reunit campioni legitimati la 75 de cluburi dintr-un total de zece tari. „Felicit copiii care, prin munca lor, au obtinut aceste medalii. Totodata, ii felicit si le multumesc tuturor celor care au contribuit la aceste performante”, a declarat antrenorul Vali Diumea.

Iata medaliatii CS BAO Bacau la Europenele de la Verona:

Aur: Alexandra Juverdeanu, David Ciobanu, George Dragomir si Miruna Filimon- proba de Thao Quyen; Ana Traistaru si Ioana Olaru, Miruna Filimon si Denisa Ciobanu- proba de Song Dau.

Argint: Ana Traistaru, Stefan Paveluc, Stefan Tuscanu, Razvan Lucaci- Thao Quyen; Evelin Rosu, Adelina Stoica si Ana Lepadatu, Codrin Grosu, Razvan Verdes si Mario Badaric- Song Dao.

Bronz: Ioana Olaru, Codrin Grosu, Matei Rusu, Denisa Ciobanu, Theodor Puscasu- Thao Quyen; Stefan Costache si Denis Buda, Stefan Paveluc, Theodor Puscasu si Denis Zuld, Alexia Cojan- Song Dau.

LĂSAȚI UN MESAJ