Procurorii au inchis cazul crimei de la Psihiatrie

0

Cercetarile anchetatorilor fata de barbatul, in vârsta de 50 de ani, acuzat ca, in decembrie 2014, a ucis un pacient internat in Sectia de Psihiatrie a Spitalului Judetean Bacau si a snopit in bataie pe un altul, s-au incheiat.

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bacau au inchis cazul dupa ce s-a stabilit prin raport de expertiza ca suspectul nu a avut discernamânt in momentul comiterii faptelor si prin urmare nu raspunde penal pentru acuzatiile de omor si tentativa de omor ce-i erau aduse.

Individul ramâne insa internat intr-un spital pentru persoane cu probleme psihice si va fi supus unor expertize de specialitate la anumite intervale de timp.

Reamintim ca, in dupa-amiaza zilei de 22 decembrie 2014, agresorul si-a ucis un coleg de salon, de 54 de ani, iar pe altul l-a batut crunt. Personalul medical a intervenit când era prea târziu.

Cel care a scapat cu viata a stat o perioada internat in spital, având mai multe leziuni, dar si-a revenit. Dupa acest incident, conducerea spitalului a decis sa instaleze la Psihiatrie un sistem de supraveghere video, pentru ca bolnavii sa fie monitorizati mai usor iar astfel de evenimente sa nu mai aiba loc.

LĂSAȚI UN MESAJ