Clubul bacauan Paparazzi, situat la subsolul magazinului ADAL, a anuntat ca-si suspenda activitatea pe termen nedefinit.

„Din respect si recunostinta pentru victimele incendiului de la Bucuresti, va anuntam ca suspendam activitatea clubului pana asiguram total siguranta clientilor nostri.

Va multumim pentru intelegere” – scrie pe pagina de Facebook a clubului.

Paparazzi a fost unul din putinele cluburi din zona Bacaului care si-a anulat petrecerea de Halloween din respect pentru victimele tragediei de la Clubul Colectiv, din Bucuresti.

Vom reveni cu amanunte.

Primul club bacauan care se inchide din cauza tragediei de la Bucuresti

loading...

Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

13 COMENTARII

  1. Din motive de respect???Ma faceti sa rid.Oricum Tuluc seful de la Municipală era geană pe local de ceva timp!!!Nu dura mult si oricum apăreau mascatii.Patronii „negri” au mirosit ceva!

LĂSAȚI UN MESAJ