Primarul Viorel Miron si-a sarbatorit ziua cu un tort unicat

1

Primarul Viorel Miron conduce din anul 2004 unul dintre cele mai pitoresti orase ale judetului. In noianul de probleme cotidiene, zilele trecute a gasit un bun prilej de sarbatoare, fiindca si-a serbat ziua de nastere.

Ce a fost inedit la aceasta aniversare a fost tortul apetisant, ornat cu mesaje motivationale si citate ale unor celebritati precum Constantin Brâncusi, Steje Jobs, Samuel Johnson sau Henry David Thoreau. Tortul a fost opera sotiei primarului Viorel Miron si a poposit din bucatarie direct la Primarie, unde a indulcit si ziua salariatilor din subordinea edilului-sef.

De altfel, cea mai mare parte a sarbatorii s-a derulat la primarie, dupa care, spre seara, primarul s-a retras acasa, unde a sarbatorit si in familie, alaturi de sotie. „Cel mai mult imi doresc sa fiu sanatos, sa pot finaliza proiectele incepute si sa fac tot ce este mai bun pentru orasul Comanesti”, a spus primarul Viorel Miron.

 Primarul Viorel Miron si a sarbatorit ziua cu un tort unicat

Si fiindca nu e cazul de discretii feminine, sa mai spunem ca primarul a implinit 57 de ani, o vârsta a deplinei maturitati, care insa nu il prea bucura pe Viorel Miron, din simplul motiv ca orice aniversare de acest fel demonstreaza ca timpul trece implacabil.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ