Premiu special la „Mamaia Copiilor” pentru o mica artista din Bacau

0

Festivalul National de Creatie si Interpretare „Mamaia copiilor”, care s-a desfasurat zilele trecute la Constanta, a ajuns anul acesta la a XV-a editie. Judetul Bacau a fost reprezentat la sectiunea „interpretare”, la grupa de vârsta 4-6 ani, de Miruna Stefania Hârbu, eleva in clasa I la Colegiul National de Arta „George Apostu” Bacau.

Micuta artista, coordonata de prof. Claudia Vasilache, a interpretat piesa „Ciocanitoarea”, muzica si text Marcel Iorga, si a reusit sa convinga juriul ca merita sa fie pe scena festivalului. Ea a obtinut un „Premiu special” dintre premiile juriului „In Memoriam George Naghi” 2015.

„Pentru Miruna si pentru noi, oamenii care o calauzim in aceasta activitate, familie, profesori, prieteni, acest premiu inseamna foarte mult. Este recunosterea faptului ca suntem pe drumul cel bun, ca Mirunica a avut ceva de spus prin interpretarea ei. Este un premiu muncit”, a declarat Ramona Hârbu, mama interpretei.

Festivalul s-a desfasurat pe trei mari sectiuni, interpretare, creatie si show, pe categorii de vârsta distincte, de la 4 la 15 ani. In total, aproape 300 de concurenti au urcat pe scena.

LĂSAȚI UN MESAJ