Prefectul Dorian Pocovnicu a fost schimbat din funcție

11

Decizia a fost luată în ședința de Guvern de astazi și face parte dintr-un demers început luna trecută, prin care Executivul schimbă reprezentanții din teritoriu.

Prefectul Dorian Pocovnicu a declarat: „Închei o carieră de patru ani în administrația publică, ca înalt funcționar. Este o perioadă în care am acumulat experiență administrativă. Am încercat să impun transparență și comunicare cât mai eficientă, în favoarea cetățenilor și a intereselor județului Bacău.Vreau să mulțumesc echipei din Prefectură, dar și directorilor din instituții, cu care am colaborat foarte bine.”

Acesta nu a precizat ce intenții are pe plan politic sau administrativ. În calitatea sa, cele mai importante evenimente pe care le-a gestionat au fost alunecarea de teren de la Răcăciuni și la sfârșitul anului trecut situația locuitorilor din municipiu, din cartierul Gherăiești, situat pe o pungă de gaze.

Dorian Pocovnicu a ocupat funcția de subprefect în perioadele februarie – octombrie 2009, apoi în intervalul iulie 2012 – martie 2014, iar din 2014 a devenit prefect de Bacău.

11 COMENTARII

  1. A fost unul dintre cei mai buni prefecti pe care i-a avut judetul Bacau.Important este ca a fost si cinstit,comparativ cu predecesorii sai.Scripat ,Claudiu Serban,Berca,etc.

  2. Se intorc hotii,pedelistii vopsiti in culoare galbena,cu sageata-n fund.Vino Tepes doamne si fa tepe adevarate pe care sa le inlocuiesti pt. cei care le merita.La propriu.

  3. Pocovnicu a fost cel mai slab prefect al judetului Bacau . O spun cu siguranta..nu a stiut ce semneaza, a facut rau, a promovat cei mai slabi oameni dar slugarnici, un individ rapace care a confundat functia publica cu inetersele psd-ului si care are toate sansele sa sfarseasca in puscarie.

  4. Sincer, nu e normal si corect sa comentezi un om doar pe baza unor vorbe auzite pe holurile PNL-PDL-ului! Dar daca atat va duce minte, asta e! Spagar, penal?! Sa va vad cu nume, prenume si cu autodenunt daca tot sunteti zmeii zmeilor in spatele tastaturii!

LĂSAȚI UN MESAJ