Politistii, la pescuit braconieri

0
FOTO: CRE Bacau

La data 08 iunie a.c., in jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au acționat pe albia râului Siret pentru prevenirea și combaterea activităților ilicite din domeniul piscicol.

În cadrul acțiunii polițiștii au depistat în flagrant o persoană de sex feminin, în vârstă de 44 ani, din comuna Răcăciuni, care transporta 23 kg de pește, pentru care nu dețținea documente de proveniență.

Cantitatea de pește a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deţinerea, transportul sau comercializarea fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit.

Pescuia cu plase monofilament

La data de 08 iunie a.c., polițiști din cadrul Secţiei 2 Poliţie împreună cu lucrători din cadrul C.R.E. Bacău au acționat pe răul Bistrița pentru prevenirea și combaterea faptelor de braconaj piscicol.

În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat o persoană de sex masculin în vârstă de 16 ani care pescuia cu plase monofilament. Plasele tip monofilament au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de deţinere de plase monofilament.

LĂSAȚI UN MESAJ