Politia in alerta

0

În urma unei percheziții domiciliare a fost identificat un bun furat dintr-o societate comercială

Poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Oneşti, în ziua de 18.02.2016, în baza mandatului de percheziţie domicilarǎ, emis de Judecătoria Oneşti, au efectuat o percheziţie domiciliarǎ la locuinţa unei persoane suspecte de furt, din com. Livezi.
Cu ocazia percehziţiei efectuate, de la locuinţa persoanei suspecte a fost ridicat un laptop despre care, cu ocazia cercetǎrii s-a stabilit cǎ a fost sustras la data de 06.02.2016, dintr-o societate comercială de pe raza comunei, faptǎ rǎmasǎ iniţial cu A.N.
Bunul sustras, în valoare de 1000 lei, a fost restituit persoanei vǎtǎmate.
Cercetările continuǎ cu autorul în stare de liberate, dosarul penal urmând a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

A fost emis mandat de arestare preventivă

Bărbatul din Letea Veche, reținut pe baza de ordonanţă pentru o perioada de 24 ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt din locuință, la data de 18.02.2016, a fost prezentat la Parchetul de pe Langa Judecatoria Bacau, cu propunerea de arestare preventivă, iar Judecatoria Bacau a dispus arestarea inculpatului pentru o perioada de 30 zile.
Inculpatul a fost introdus in arestul IPJ Bacau, urmând a fi continuate cercetările pentru stabilirea intregii activitati infractionale.

Sancționat contravențional pentru că transporta 940 kg deșeuri fier fără documente legale de proveniență

O patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Oneşti, în ziua de 18.02.2016, aflati in exercitarea atributiilor de serviciu pe Calea Marasesti, din mun.Oneşti, au oprit pentru verificări o autoutilitară, condusa de un tânăr de 25 ani din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, care transporta cantitatea de 940 kg. deseu de fier fara a poseda documente legale de provenienta.
S-a luat masura sanctionarii celui in cauza conform prevederilor art 1, lit. e din Lg. 12/1990 rep. cu amenda in valoare de 500 lei, iar in temeiul art. 3 din același act normativ s-a dispus confiscarea cantitatii de 940 kg. deseu de fier.

Autoutilitara indisponibilizată

Polițiști din cadrul Postului de Poliţie Pîrjol, la data de 18.02.2015, orele 21:20, în timp ce acţionau pe raza de competență, au depistat în flagrant un bărbat de 50 ani, din comuna Zemes, jud. Bacau, care transporta cu o autoutilitara cantitatea de 1100 litri produs petrolier în 5 recipiente metalice, cu capacitatea de 220 litri fiecare, pentru care nu a putut justifica provenienţa.
Autoutilitara a fost indisponibilizată până la definitivarea cercetărilor, iar cantitatea de 1100 litri produs petrolier, în valoare de aproximativ 2200 lei, urmează a fi predată reprezentanţilor unei societăți de prifil din zină.
Se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a modalităţii şi locului de unde a fost sustras produsul petrolier.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prev. şi ped. de art. 228, 229 din Cod Penal , urmând ca la definitivarea cercetărilor dosarul să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ