“Partea nevazuta a lunii”, un volum de poezii ce indeamna la meditatie

0

“Oamenii sa citeasca poezie pentru ca poezia le va schimba viata”. Aceasta este concluzia pe care ne-a transmis-o Mioara Baluta (foto) la lansarea celui de-a doilea volum al sau de poezii, intitulat ‘Partea nevazuta a lunii’.

Evenimentul a avut loc vineri, 30 octombrie, de la ora 15.00, la Café du Theatre si a durat aproximativ doua ceasuri. Pe langa Petre Isachi, Viorel Savin, Cristina Stefan si Gabriel Gherbaluta care au avut statutul de invitati speciali, de partea artistica s-au ocupat Daria Tanasa si Ionel Tanasa, iar Mirela Tonita Craciun a recitat din ‘Partea nevazuta a lunii’ publicului care a umplut la refuz sala mica a cafenelei din centrul orasului. Mioara Baluta este redactor al revistei bacauane de cultura ’13 plus’, iar volum proaspat lansat a aparut la editura Eurostampa.

“Acesta este cel de-al doilea volum de poezii, primul fiind ‘In cadere voi rade’ pe care l-am lansat anul trecut. Ce am scris in ‘Parte nevazuta a lunii’ este foarte relevant si ma caracterizeaza. Scriu poezie si acest lucru pentru mine este terapie, iar daca este de folos si altora, inseamna ca mi-am atins scopul. Voi scrie in continuare pentru ca in momentul cand gusti din poezie, nu te poti opri”, a declarat Mioara Baluta, autoarea volumului de poezii ‘Partea nevazuta a lunii’.

LĂSAȚI UN MESAJ