Onesti: A intrat pe contrasens si a bagat o batrana in spital

0

Ieri, la ora 17.30, pe D.N 11 în afara localităţii Oneşti, la km 132+800m, un bărbat de 48 ani, din Tg. Ocna, în timp ce conducea autoturismul pe direcţia de mers Bacău – Oneşti, nu a adaptat viteza într-o curbă la stînga, a intrat pe contrasens lovindu-se în laterală cu un alt autoturism înmatriculat în județul Neamț, condus de un bărbat de 69 ani, din mun. Piatra Nemţ, care circula regulamentar pe direcţia de mers Oneşti-Bacău.

În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 80 ani, din Piatra Neamţ, pasager în autoturismul ce circula regulmentar, care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Oneşti unde a fost diagnosticată cu ”traumatism cranio cerebral”.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi au fost conduşi la spital, unde li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oneşti cu propuneri legale.

LĂSAȚI UN MESAJ