O noua emisiune „de Bacau”

0

TV KIT, post de televiziune local, are de acum, în grila de programe, emisiunea ”de Bacau”, singurul talk-show din municipiu.

Aceasta va fi difuzata în fiecare zi, de luni pâna vineri, în intervalul orar 18.00 – 19.00. Emisiunea este moderata de Catalin Bejan si Claudiu Banea, iar invitatii din platou vor fi din toate domeniile de interes ale telespectatorilor.

Desi a fost conceput, în special, ca un talk-show economic si administrativ, nu vor lipsi dezbaterile pe teme sociale, de învatamânt si cultura, politice sau sportive.

Proiectul „de Bacau ” va acoperi o nisa aparuta de doi ani în piata media locala.

O buna perioada de timp, telespectatorii bacauani au dus lipsa de emisiuni menite sa aduca în dezbatere noutatile, problemele dar si lucrurile pozitive din judet. „Sigur ca multora le-a fost mai comod fara o emisiune de dezbatere. Am spus mai comod, nu mai bine, tocmai pentru ca eu sunt convins de necesitatea dialogului, a dezbaterii, a solutiilor gasite în urma unor confruntari de idei. «de Bacau» e un proiect sincer, fara investitori din umbra. Eu, Claudiu Banea si Dorin Bejenaru suntem investitorii”, a explicat moderatorul emisiunii, jurnalistul Catalin Bejan.

Programele TV KIT sunt preluate de RCS-RDS în municipiile Bacau si Onesti, precum si în orasele Tg. Ocna si Slanic Moldova, dar si de retelele de cablu din localitatile: Comanesti, Darmanesti, Dofteana, Tg. Ocna, Stefan cel Mare, Asau, Livezi, Sanduleni, Berzunti, Poduri, Beresti-Tazlau, Ardeoani, Scorteni,

Valea Budului, Hemeiusi, Gârleni, Racova, Blagesti, Caiuti, Strugari, Casin, Buciumi, Cotofanesti.
Aria de acoperire teritoriala a postului este de aproximativ 2/3 din teritoriul judetului Bacau si este în continua crestere, având deja acordul cu UPC.

LĂSAȚI UN MESAJ