O fetita a ajuns la spital cu arsuri pe jumatate din corp dupa ce i-a luat foc rochia

2

– ea a fost transferata cu elicopterul la un spital de specialitate din Bucuresti

Copila, in vârsta de 8 ani, din comuna Sanduleni, a ajuns duminica, aproape de miezul noptii, la Compartimentul de Primiri Urgente (CPU) – Pediatrie de la Spitalul Judetean de Urgenta (SJU) Bacau cu arsuri pe jumatate din suprafata corpului.

„Am fost solicitati si ne-am deplasat la fata locului cu o ambulanta Smurd de unde am preluat fetita, care prezenta arsuri, si am transportat-o la CPU Bacau”, a declarat capitan Ionut Hâncu, ofiter de relatii publice la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bacau.

Se pare ca mucutei i-a luat foc rochia pe care o avea pe ea, in timp ce in gospodarie se incalzea apa pentru a face baie.

Medicii din Bacau i-au acordat primele ingrijiri medicale si au solicitat elicopterul Smurd de la Iasi pentru a fi transferata la o clinica de specialitate din Capitala.

„Pacienta prezenta arsuri de gradul II pe circa 40 -45 la suta din suprafata corpului si in noaptea de duminica spre luni a fost transferata la Bucuresti”, a declarat dr. Aurelia Taga, director medical la SJU Bacau.

2 COMENTARII

  1. Doamne Fereste ! Parintii ce pazeau ? Ca sa aiba arsuri de gradul 2 de la rochita care a luat foc inseamna ca au vazut-o tarziu ! Protectia Copilului doarme ?

    • Tu esti proasta si-ti place sa-ti arati prostia! Arsuri de gradul II inseamna fix asta: ca i-au luat foc hainele, mai ales daca erau ieftine, din materiale sintetice. Dar tu trebuie sa-ti exhibi cunostintele de tzatza proasta, ca altfel nu poti. Mars inapoi in gaura de vierme, acritura!

LĂSAȚI UN MESAJ