O eleva de 16 ani a incercat sa se sinucida cu otrava de soareci

0

O eleva de 16 ani, de la Colegiul „Henri Coanda” Bacau, a ajuns in urgenta la Pediatrie, in aceasta dimineata, dupa ce a inghitit otrava de soareci. Si nu oriunde, ci in toaleta liceului, intr-o pauza.

A vrut sa-si ascunda fapta, pentru ca dupa ce a recurs la acest gest a intrat inapoi la ore, ca si cum nimic nu s-a intâmplat, numai ca profesorul de la clasa a observat ca ii este rau si a anuntat imediat conducerea colegiului si Salvarea.

„O vazuse si doua colege de clasa când a inghitit otrava, a recunoscut apoi si ea, când a fost intrebata ce a mâncat. A spus ca s-a certat cu parintii”, ne-a declarat si prof. Costel Catalin Gargaun, directorul Colegiului „Henri Coanda”. Fata este eleva navetista, fiind de loc din satul Serpeni, comuna Scorteni.

A fost anuntata si familia, iar in acest moment tânara este internata in Sectia de Pediatrie sub observatie medicala. „Conform protocolului i s-au facut spalaturi gastrice, dar ramâne sub supraveghere de specialitate. Este stabila cardio-respirator, dar nu vrea sa colaboreze deloc.

A spus ca a luat raticid, otrava de soareci, dar nu poate preciza cantitatea. Va fi apoi consiliata psihologic si psihiatric. La nivel declarativ, dupa cele spuse de pacienta, vorbim de o tentativa de suicid”, a anuntat si dr. Aurelia Taga, directorul medical al Spitalului Judetean de Urgenta Bacau.

Eleva este in clasa a X-a, la profilul Stiinte sociale.

LĂSAȚI UN MESAJ