O bacauanca a mobilizat comunitatea româneasca de la Londra

5

La inceputul acestei saptamâni, o tânara românca a mobilizat toata comunitatea româneasca din capitala Marii Britanii pentru a ajuta un batrân român de 79 de ani, adus in regat la cersit si abandonat sub unul din podurile Londrei.

Tânara, pe care publicatia electronica „Anuntul de UK” a numit-o Eroina din Stratford, este Alexandra Ursachi, nascuta in Bacau, o fosta jucatoare de handbal. A câstigat medalia de bronz la mondialele de junioare din Canada (2006), a jucat cu Oltchim Rm. Vâlcea in Liga Campionilor, dupa care s-a transferat in Franta unde si-a incheiat cariera nefericit dupa trei accidentari consecutive.

In urma cu trei ani, Alexandra s-a mutat la Londra si s-a inscris la cursurile unei scoli de bucatari si patiseri, iar in prezent face torturi, prajituri si alte preparate culinare pe comanda pentru românii din capitala Regatului Unit.

 O bacauanca a mobilizat comunitatea româneasca de la Londra

Revenind la povestea batrânului de 79 de ani, acesta si-a petrecut ultimele trei saptamâni sub un pod din Londra. Se pare ca omul a fost dus la cersit, dar pentru ca nu a fost prea „rentabil”, a fost abandonat.

In urma campaniei pornite de catre Alexandra Ursachi, batrânelul Petru Munteanu a primit un bilet de avion catre România, cazare la hotel, transfer de la hotel la aeroportul Luton, bani de buzunar, haine, incaltaminte si mâncare, a fost dus la un salon unde a fost tuns si barbierit.

Fotografia cu Alexandra si batrânelul Petru Munteanu, postata pe pagina „Anuntul de UK”, a strâns câteva mii de like-uri.

5 COMENTARII

  1. Felicitari Alexandrei si grupului pentru laudabila initiativa. Faptele bune intodeauna sunt rasplatite intr-un fel sau altul.
    La stiri a aratat ca mosul nu a mai ajuns la Bucuresti. A disparut cu banii de buzunar si lucrurile primite. Probabil a ramas in UK. Iar povestea ca are nu stiu cati copii acasa a fost o minciuna. Ar avea o fata arestata printr-o tara europeana.
    Inca odata felicitari celor ce au intins o mana de ajutor.

LĂSAȚI UN MESAJ