O avarie majora la reteaua de termoficare lasa mii de apartamente in frig

  2

  Pâna mâine dimineata, 6000 de familii care locuiesc in zona Oituz – RMB si chiar mai departe nu vor avea caldura de la operatorul de termoficare.

  Primarul Cosmin Necula a anuntat ca a fost identificata o avarie majora pe retea, iar muncitorii de la Thermoenergy lucreaza la remedierea ei.

  Caldura va ajunge insa in apartamente abia duminica dimineata. Chiar daca reparatiile se vor incheia la ora 16, reumplerea retelei lungi de 39 de kilometri va dura, de unde si intârzirea in livrarea agentului termic.

  „Nu s-a avut in vedere in ultimii ani un plan de modernizare a retelei primare, iar mii de bacauani platesc astazi pretul acestei iresponsabilitati administrative”, a spus primarul Cosmin Necula.

  Nu este prima avarie de acest tip. Zilele trecute, o alta a afectat 2500 de apartamente, aferente la sapte puncte termice unde inca mai au loc lucrari de inlocuire a retelelor secundare.

  2 COMENTARII

  1. Mai ieri latra un parlamentar ca sistemele centralizate sunt solutia, la fel ca in Occident, si ca centralele de apartament polueaza, dar nu a stiut sa spuna in ce masura polueaza. La fel ca toti latratorii electorali (apropo, a interzice centralele de apartament ar fi dezastru pentru partidul care ar face-o), nu compara calitatea sistemelor din Occident cu retelele de la noi, unde Stavarache si ai lui, groparii orasului….

  2. Este duminică, ora 7,30 si nu s- a întâmplat nimic. Domnul primar, mai încercați cu șarmul dumneavoastră! Ca altfel veți fi nevoìt să evacuați mii de apartamente, așa, preventiv….

  LĂSAȚI UN MESAJ