“Noaptea muzeelor” la Onesti

0

Dupa ce a fost gazda a unui simpozion stiintific cu prilejul sarbatoririi zilei de 9 mai, Muzeul Municipal de Istorie din Onesti invita iubitorii fascinatiilor trecutului la un program complex de activitati cuprinse in actiunea “Noaptea muzeelor”.

Astfel, sâmbata 16 mai, intre orele 16.00 – 24.00 la sediul acestei institutii onestene vor avea loc vernisarea mai multor expozitii, un concert acustic si vizionarea unui film documentar (“Cu steagurile in vânt – Primul Razboi Mondial”).

Intre expozitiile ce vor incânta pe participantii la “Noaptea muzeului onestean” mentionam pe cele numite ”Valori patrimoniale din depresiunea Onesti” si “Razboiul de independenta a României”.

Inedit este vernisajul expozitiei de etnografie a Vaii Trotusului iar protagonistii concertului acustic sunt Stefan Capmare si Vlad Prohozescu. Acest concert are loc la Atelierul de restaurare ceramica a muzeului si va incepe la ora 18.30.

Mentionam ca in prezentarea acestor activitati deosebite de la Muzeul de Istorie Onesti isi va aduce sprijinul si Asociatia “Expresia Ideii”, ce are o expozitie documentara la aceasta institutie.

LĂSAȚI UN MESAJ