Minifotbal/ Cupa “Prieteniei”: Patru pentru Bucuresti

0

Timp de trei zile, minifotbalul a facut legea in centrul Bacaului. In parcarea din fata hotelului Decebal, 32 de echipe de minifotbal s-au intrecut intr-o faza regionala a Cupei Prieteniei la minifotbal, o competitie organizata de sponsorul oficial al echipei nationale de fotbal si Federatia Româna de Minifotbal.

Vineri si sâmbata au avut loc meciurile eliminatorii iar duminica s-au desfasurat sferturile, semifinalele si finala. Intre cele 32 de echipe participante, pe lânga cele din Bacau au participat si team-uri din Suceava, Piatra Neamt, Podu Turcului, Gura Vaii, Gârleni, Adjud si Bogdanesti.

Dintre acestea, patru echipe (Moldocor Piatra Neamt, Bilka Gârleni, Orion Bacau si Golden Boys Bacau) s-au calificat pentru turneul final ce se va desfasura la Bucuresti.

Câstigatoarea competitiei de la Bacau a fost Golden Boys Bacau, care s-a impus in finala de duminica seara cu scorul de 5-2 in fata celor de la Orion Bacau.

Echipa câstigatoare a turneului national va merge la meciul de deschidere a Campionatului European de Fotbal din Franta din 2016.

LĂSAȚI UN MESAJ