Mii de pachete de țigări, confiscate de polițiștii din Bacău

2

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au oprit în trafic un autoturism, în care se aflau aproape 150 000 de ţigarete, fără marcaje fiscale. Conducătorul auto a fost reținut, țigaretele au fost confiscate, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

La data de 14 martie a.c., în jurul orei 02.30, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău au orit în trafic un autoturism înmatriculat în județul Suceava, care circula pe D.N. 2, în localitatea Nicolae Bălcescu.

La volanul autovehiculului polițiștii au identificat un bărbat de 39 de ani, din județul Suceava, iar în autoturism se aflau mai multe pachete de țigări, pentru care cel în cauză nu deținea documente legale.

Cercetările au fost preluate de către polițiști de investigarea criminalității economice, care au stabilit că suceveanul transporta 149.140 de ţigarete, fără timbre de acciză.

Țigaretele și autoturismul au fost ridicate în vederea instituirii sechestrului asigurator.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Față de bărbatul de 39 de ani s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

2 COMENTARII

  1. da’ pe aia din piata centrala care zic „nu vrei tigari, domnu?” nu ii ia nimeni?
    is sub nasul lor, exact langa politia locala, trec pe acolo agenti de-aia matahale, de 2 metri si 120 kile, cu pusti si masti pe fata, se uita la tine ciudat sa vada ce cumperi din piata, da pe ala cu granta plina de tigari contrafacute nu ii vede? pai cum pana mea?

  2. Nu ii vede pe aia din piața centrala pentru ca sunt mana-n mana : mafioți cu polițiști. Au cota lor de debitat lunar către cadre, altfel nu-mi explic. Țigări și telefoane, telefoane și țigări…dacă te mănâncă sa le zici ceva…ai pus-o. ALO POLITIA !!! DEȘTEPTAREA !!! Mai faceți și voi ceva pentru comunitate !! Nu numai pentru „pretenași”.

LĂSAȚI UN MESAJ