Mii de bacauani, interesati sa viziteze compania Aerostar

0

Numarul solicitantilor care s-au inscris pe listele deschise de compania Aerostar pentru a vizita, sâmbata, 16 aprilie, intreprinderea, in actiunea „Ziua Portilor Deschise” a ajuns la câteva mii.

„Ne aflam – au transmis organizatorii – in neplacuta situatie de a nu putea onora toate cererile inregistrate si, ca urmare, s-au stabilit prioritati in raport cu data primirii solicitarilor, a legaturilor pe care solicitantii le au cu societatea, precum si cu conditiile de siguranta pe care le putem asigura pentru vizitatori cu aceasta ocazie”.

Pe liste am vazut numele celor interesati de aceasta intreprindere, intre care familii intregi, dar si doua grupuri de la Uniunea Generala a Pensionarilor din România si alte doua grupuri de la Colegiul Tehnic „Dumitru Mangeron”, sau clase intregi de la Colegiul „Grigore Antipa”, de la Colegiul „Anghel Saligny” si chiar un grup de la Liceul Tehnologic Faget, din Ghimes Faget.

„Ziua Portilor Deschise” la Aerostar a devenit o traditie in aceasta companie si este organizata in preajma datei sale aniversare, ziua de 17 aprilie. In 2016, compania implineste 63 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ