Mica stea din Bacau, pe scena de la Mamaia Copiilor

0

Scena Festivalului Mamaia a reprezentat si reprezinta o atractie deosebita, in special pentru participanti. Si pentru ca talentul nu are vârsta, mirajul acestei scene, in varianta junior – Mamaia Copiilor, atrage an de an numerosi competitori la concursurile de calificare in faza finala.

Saptamâna trecuta, la Bucuresti, a avut loc semifinala acestui concurs, care a desemnat cei mai buni copii din România, repartizati in patru categorii de vârsta. Acestia vor concura intre 18-24 iulie in finala Festivalului Mamaia Copiilor 2016.

La categoria 7-9 ani, Stefania Iustina Custura (foto) din Letea – Veche, Bacau, si-a realizat visul de a se afla printre primii douazeci cei mai buni copii din tara. Micuta noastra artista a interpretat melodia „Noi, copiii” a compozitorului Viorel Gavrila.

Aceasta este a doua calificare pentru Stefania in faza finala a festivalului Mamaia Copiilor, dupa ce, anul trecut, ea a participat la aceeasi categorie de vârsta, dar la sectiunea Folclor, fiind de altfel singura interpreta din Moldova recompensata cu un loc pe podiumul festivalului.

Pentru Stefania, eleva in clasa a II-a la Colegiul National de Arta „George Apostu” Bacau, aceasta calificare incununeaza efortul unei pregatiri asidue alaturi de prof. Marinela Potârniche, inspector de specialitate, si Viorel Gavrila, compozitor.

LĂSAȚI UN MESAJ