Medalii pentru Palatul Copiilor

    0

    O noua competitie, noi medalii pentru judoka de la Palatul Copiilor Bacau. Saptamâna trecuta, gruparea pregatita de prof. Dorin Cruceanu a participat la Iasi, la Cupa Internationala „Gabriel Domnisoru”, competitie care a reunit pe spatiile de lupta aproximativ 250 de sportivi din România, Ucraina si Republica Moldova.

    Bacauanii de la Palatul Copiilor au avut noua clasari pe podium. Astfel, la A55 kg U11, Sergiu Buzduga a ocupat locul intâi, acelasi sportiv cucerind argintul la o categorie mai mare atât ca greutate cât si ca vârsta: 60 kg, U13. De argint au fost si evolutiile lui Ender Dospinescu la 46 kg U11 si Tudor Nedelcu, la 34 kg, U11, in timp ce alti cinci bacauani au cucerit bronzul: David Cioineag, la 50 kg U12, Andreea Cavaleru, la 36 kg U11, Alyia Dospinescu la 44 kg U12, Ionut Mircea, la 46 kg U11 si Stefan Sandor, la 60 kg U12. Cadrul rezultatelor a fost completat cu trei clasari pe locul 5 din partea lui Mark Sandor, Alessandro Dogaru si Tudor Avramescu.

    „In mod categoric, a fost un test util pentru sportivii nostri. Acum, intreaga noastra atentie se indreapta catre finala Campionatului National Under 15, care va avea loc in acest weekend si la care vom participa cu Kimberley Ungureanu si Andreea Radu. Sperantele noastre vizeaza cucerirea unor noi medalii nationale”, a declarat antrenorul Palatului Copiilor, Dorin Cruceanu.

    LĂSAȚI UN MESAJ