Matei Avram, finalist la dublu

0

Rezultat notabil pentru tenismenul bacauan Matei Avram. Sportivul legitimat la SCM Bacau si antrenat de Eugen Lupes a ajuns in finala de dublu a turneului Futures10 Comesad Open, de la Pitesti, unde a facut pereche cu William Birau.

In primul tur, Avram/ Birau a trecut cu 6-2, 6-3 de Sergiu Bucur/ Claudiu Mircea, pentru ca in „sferturi” sa invinga cu 6-0, 1-6 (12-10) perechea Jecan/ Sulea, care, in faza precedenta, eliminase in trei seturi cuplul bacauan format din Gabi Ciuntea si Dragos Ignat.

In semifinale Avram/ Birau s-a impus cu 2-6, 6-1 (10-6) in fata lui Alexandru Maru/ Bogdan Pavel, cedând, in schimb, finala cu Anagnastopol/ Cornea cu scorul de 2-6, 5-7. In urma acestui parcurs foarte bun, Matei Avram si William Birau au acumulat câte 10 puncte ATP. De notat ca, pe lânga Gabi Ciuntea/ Dragos Ignat, turneul de dublu F10 de la Pitesti a inregistrat participarea unui alt cuplu bacauan, Tudor Diaconu/ Alex Manole, invins in runda inaugurala cu 6-1, 6-2 de Maru/ Pavel.

La simplu, SCM Bacau a avut doi reprezentanti pe tabolul principal: Dragos Ignat, eliminat in turul intâi cu 6-1, 6-1 de B. Apostol si Alex Manole, care, dupa ce a trecut cu 7-5, 7-6 (6) de C. Voinea, a pierdut in turul al doilea cu 6-2, 6-1 in fata favoritului numarul 1, slovacul Filip Horansky, invingatorul competitiei

LĂSAȚI UN MESAJ