Martin Benchea Joca, la Salonic

0

O noua provocare pentru veteranul atletismului bacauan, Martin Benchea Joca. La finalul acestei saptamâni, sportivul in vârsta de 61 de ani va participa la Balcaniada pentru Veterani din Grecia, de la Salonic, acolo unde va lua startul in doua probe, ambele de la categoria A60 de ani. Vineri, Benchea Joca va concura la 5.000 metri, pentru ca sâmbata sa alerge in proba de semi-maraton.

Vice-campion balcanic in urma cu doi ani, la Zagreb, Martin Benchea Joca spera sa se intoarca si de la Salonic cu o medalie. „Concurenta se anunta una acerba, asa cum am constatat si la ultimele competitii internationale la care am avut ca adversari sportivi din spatiul balcanic. Eu sunt, insa, bine pregatit si plec cu optimism la Salonic”, a declarat atletul legitimat la Arena, care a adaugat:

„Initial, cele doua curse erau la doua zile distanta una de cealalta, insa programul a fost modificat, astfel incât voi alerga semi-maratonul a doua zi dupa cursa de 5000 de metri. Sper sa am posibilitatea de a ma reface fizic, astfel incât sa obtin rezultate bune la ambele probe si- de ce nu?- sa urc chiar pe podium”.

LĂSAȚI UN MESAJ