Loteria bonurilor fiscale: valoarea bonului din luna septembrie este 440 de lei

0

La extragerea de duminica, 16 octombrie, a loteriei bonurilor fiscale emise în perioada 1 – 30 septembrie 2016 a fost validata valoarea de 440 de lei a bonurilor emise în ziua de 9 septembrie.

Astfel, premiile loteriei pot fi revendicate pentru bonurile fiscale cu valori cuprinse în intervalul 440,00 si 440,99 de lei.

Fondul de premiere pentru extragerea lunara este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100 va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câstigatoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând de luni, 17 octombrie, timp de 30 de zile. Bacauanii posesori ai bonurilor câstigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (în original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, respectiv a Administratiei Judetene a Finantelor Publice.

LĂSAȚI UN MESAJ