Loteria bonurilor fiscale: valoarea bonului din luna ianuarie este 312 lei

0

Loteria bonurilor fiscale emise luna trecuta ia în considerare bonurile cu valoarea de 312 lei emise în ziua de 11 ianuarie. Aceasta valoarea a fost stabilita duminica, 21 februarie, când a avut loc extragerea Loteriei.

Fondul de premiere pentru extragerea lunara este de un milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii. Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100 va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câstigatoare.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând de luni, 22 februarie, timp de 30 de zile. Bacauanii posesori ai bonurilor câstigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (în original), alaturi de copia actului de identitate si de o cerere, la orice administratie fiscala din structura Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, respectiv a Administratiei Judetene a Finantelor Publice.


Raspunderea juridica a comentariilor revine in totalitate autorilor. Inainte de a comenta, cititi Standardele comunitatii! Nu vom accepta comentariile rasiste, xenofobe, care indeamna la ura sau care incita la violenta. In cazul in care considerati ca un comentariu deja aprobat ar trebui eliminat, va rugam sa ne instiintati folosind acest formular.

LĂSAȚI UN MESAJ