Lions Club Moldova a venit cu Mos Craciun la copiii cu deficiente de vedere

    0

    Lions Club Moldova l-a adus, luni, 28 decembrie, pe Mos Craciun la copiii din Filiala Bacau a Asociatiei Nevazatorilor din România (ANR). Intâlnirea Mosului cu copiii a avut loc la Teatrul Bacovia, unde filiala a organizat un spectacol de Craciun in care a fost jucata piesa „Sarbatoritul”, prezentata de trupa Inocent Theatre.

    Dupa spectacol, pe scena, lânga bradul impodobit, au urcat copiii, intre care a fost adus Mos Craciun de membrii Lions Club Moldova. „Noi – a spus past-prezidentul clubului, Sorin Brasoveanu – l-am adus pe Mos Craciun la filiala din Bacau a ANR pentru ca deja avem o buna colaborare cu ea si pentru ca in continuare dorim sa avem un parteneriat cu aceasta, pentru noi actiuni in comun.

    Suntem clubul care organizeaza de foarte multi ani si o tabara pentru copiii insulino-dependenti, dar si alte actiuni pentru copii in gradinite si scoli, activitati de screening, pentru a identifica acei copii care au probleme cu vederea.” Ajutat de presedintele in exercitiu al clubului, Florin Dimitriu, si de ceilalti membri ai clubului Moldova, Mos Craciun a stat de vorba cu fiecare copil, le-a impartit daruri si a ascultat de la fiecare dintre ei poezii si colinde.

    LĂSAȚI UN MESAJ